Пица, пицарии в София - избрана селекция заведения, с италианска кухня в София
НА ПИЦАРИЯ
Много обичани и често посещавани, достъпни за повечето хора и предпочитани от деца и семейства - това са пицариите. С богато и разнообразно меню, те привличат вниманието и апетита на любителите на италианската кухня.

Популярните пицарии в София са тук. Повече информация и мнения на клиенти намерите на
Заведения: пицария

пицария Pizzarela
ИТАЛИАНСКАТА КУХНЯ
Вкусно, ароматно, интересно - с тези думи можем да характеризираме популярната италианска кухня. Сигурно на пръсти се броят хората, които не харесват тестените изделия в комбинация от месо, зеленчуци и разбира се неустоими вина.

Италианската кухня съществува още преди Италия да се обедини като държава. Великата й история минава през различни етапи на промени, усъвършенстване, пригаждане, за да достигне съвременният й вид - благ за мнозина.
Италианската кухня е известна с голямо разнообразие от различни съставки, които обикновено се използват в комбинация от тестени изделия (паста) с плодове, зеленчуци, сосове, месо, риба и т.н.
Bacio Fish & Grill - Редута (с детски кът)
Адрес: Редута, на ъгъла на ул.Атанас Узунов и Ил. Драгостинов София Bulgaria

Отворено: 11:00 - 23:00
Телефон: 0877880397

Ресторант \"FISH&GRILL\"- РЕДУТА, разполага със закрит детски кът където Вашите деца могат да играят под надзора на опитна педагожка а Вие да се наслаждавате на прекрасната ни кухня. И всичко това напълно безплатно.

Специалитети от Bacio Fish & Grill - Редута (с детски кът)
Снимки от Bacio Fish & Grill - Редута (с детски кът)
Bacio Fish & Grill - Редута (с детски кът) e пицария в София. Заведението се намира в квартал Редута. Точният адрес на Bacio Fish & Grill - Редута (с детски кът) е на ъгъла на ул.Атанас Узунов и Ил. Драгостинов . За да се свържете с него може да се обадите на 0877880397. Ако информацията за Bacio Fish & Grill - Редута (с детски кът) е неточна, моля свържете се с нас на указаните в контакти телефони.

На пицария в София | Пицарии, новини | Оферти за пица и паста | Кои сме ние? | Drink and Drive | Доставки на пица
'Пицарии в София' е сайт който Ви предоставя актуална информация за заведенията, предлагащи чудесна италианска кухня в София. Всички изброени пицарии са предоставени от Zavedenia.bg.

Този сайт се поддържа от