Пица, пицарии в София - избрана селекция заведения, с италианска кухня в София
НА ПИЦАРИЯ
Много обичани и често посещавани, достъпни за повечето хора и предпочитани от деца и семейства - това са пицариите. С богато и разнообразно меню, те привличат вниманието и апетита на любителите на италианската кухня.

Популярните пицарии в София са тук. Повече информация и мнения на клиенти намерите на
Заведения: пицария

пицария Pizzarela
ИТАЛИАНСКАТА КУХНЯ
Вкусно, ароматно, интересно - с тези думи можем да характеризираме популярната италианска кухня. Сигурно на пръсти се броят хората, които не харесват тестените изделия в комбинация от месо, зеленчуци и разбира се неустоими вина.

Италианската кухня съществува още преди Италия да се обедини като държава. Великата й история минава през различни етапи на промени, усъвършенстване, пригаждане, за да достигне съвременният й вид - благ за мнозина.
Италианската кухня е известна с голямо разнообразие от различни съставки, които обикновено се използват в комбинация от тестени изделия (паста) с плодове, зеленчуци, сосове, месо, риба и т.н.
Търсене:   Избери квартал

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9

На пицария в София | Пицарии, новини | Оферти за пица и паста | Кои сме ние? | Drink and Drive | Доставки на пица
'Пицарии в София' е сайт който Ви предоставя актуална информация за заведенията, предлагащи чудесна италианска кухня в София. Всички изброени пицарии са предоставени от Zavedenia.bg.

Този сайт се поддържа от